PT-timer stedlig

Martin tilbyr ikke timer, men treningspakker som gir resultater. Basert på hva som er status og hovedmålet vil du i samråd med Martin få utarbeidet et tilbud på en pakke som passer dine behov best. På grunn av svært begrenset kapasitet og et ønske om å få best mulige resultater arbeider Martin kun med mennesker som virkelig VIL noe. Det spiller ingen rolle om du er toppidrettsutøver eller mosjonist, men at både trening og kosthold tas på alvor, og at du er dedikert/motivert er det stående krav for et fruktbar samarbeid. Martin jobber først og fremst med helt vanlige mosjonister, men har også flere toppidrettsutøvere og kjendiser på kundelisten.
Martin bruker det verktøyet han mener er best for å hjelpe deg til å nå målsettingen først. Dyktige trenere må være «kameleoner» og tilpasse en hver anbefaling avhengig av hvem som er kunden. For de fleste kundene Martin jobber med er det ingen tvil om at en stor del av treningen baseres på styrketrening i ulike former. For noen mer enn for andre. Fokus på baseøvelser og andre flerleddsøvleser kommer naturlig, men det kan for mange mål være vel så riktig med fokus på mye annet enn dette både hva gjelder øvelsesutvalg og treningsform. Det finnes ingen fast mal. Trening må individualiseres og settes i system avhengig av en rekke ulike faktorer. Å ha en trener som tar dette på alvor bør du som kunde verdsette.

Hva som må tilpasses finner du først ut når du tar en behovsanalyse som kartlegger dine utfordringer og lager en plan for veien videre med Martin. Første konsultasjon starter alltid med en grundig samtale og analyse som tester styrke, bevegelighet, motorisk kontroll, og mer for å danne et mest mulig korrekt bilde av hvordan din kropp fungerer. På bakgrunn av disse testene vil et langsiktig treningsprogram kunne utformes tilpasset dine behov.

En kommende styrkeløfter vil trene mest på baseøvelser, mens en idrettsutøver av annen karakter antakelig vil ha med mer kondisjonstrening i ulike former og idrettsspesifikke øvelser tilpasset i rett treningsmengde.

Som trener er han streng når det kommer til teknisk utførelse av øvelser, og er opptatt av at alt skal gjennomføres korrekt. Hva som er korrekt er imidlertid aldri klart før han faktisk får sett på teknikken. Teknikk i styrketrening er ikke A4 og det er viktig å skjønne. Teknikk må tilpasses i stor grad etter kroppsstruktur, skader, målsetting med øvelsen og mer. Du får din unike tekniske oppskrift for at du skal få optimal effekt av øktene som gjennomføres, og være klar til neste time i bedre og sterkere stand enn du var sist gang. Kanskje bør du ikke gjøre en øvelse slik du gjør den idag? Kanskje er det bare små justeringer som skal til for å ta prestasjonen til et nytt nivå? Kanskje er det nettopp de små justeringene som i det store og hele skaper en vesentlig forskjell for deg som allerede har mye erfaring? Kanskje må større endringer gjøres både med kostholdet og treningen?

Å jobbe med Martin inkluderer seriøs og profesjonell håndtering av det som skal til for å nå ditt mål. Du får oppskriften på hva som skal til for å få til det som ønskes raskest og tryggest mulig. Treningsprogrammene er nøye planlagt og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Det samme gjelder mulighetene for oppfølging enten du bruker han via webcoaching.no eller i stedlige PT-timer.

Etter enkle kostholdsråd fra Martin, har jeg også kvittet meg med noen kilo. Av alle undere er jeg fullstendig smertefri! Trening med Martin har fått meg ut av en ond sirkel, og gitt meg et stort fysisk og mentalt overskudd.- Jane Hallstrøm
PT-timene med Martin har gitt meg treningsgleden tilbake. Martin har fått meg til å mestre øvelser med tunge vekter som jeg aldri hadde trodd jeg skulle greie og det er kjempemotiverende- Ann Kristin Stamnestrø
Les flere referanser

Pakkeløsninger

«PT-timene med Martin har gitt meg treningsgleden tilbake. Martin har fått meg til å mestre øvelser med tunge vekter som jeg aldri hadde trodd jeg skulle greie og det er kjempemotiverende»

Pakkeløsning 1

10.500,-
  • 10 timer
  • Treningsprogram for PT-timer og egentrening (det legges mye tid ned i dette)
  • Inkludert boken «Bygg muskler» eller «Styrketrening for jenter»

Pakkeløsning 2

19.750,-
  • 20 timer
  • Programmer over flere faser mens perioden varer
  • Treningsprogram for PT-timer og egentrening (det legges mye tid ned i dette)
  • Inkludert boken «Bygg muskler» eller «Styrketrening for jenter»