PT-timer stedlig

Jeg tilbyr treningspakker som gir resultater. Basert på hva som er status og hovedmålet vil du i samråd med meg få utarbeidet et tilbud på en pakke som passer dine behov best. På grunn av begrenset kapasitet og et ønske om å få best mulige resultater arbeider jeg primært med forskjellige typer mennesker som virkelig vil oppnå noe og gjerne legger ned litt ekstra innsats. Det spiller ingen rolle om du er toppidrettsutøver eller mosjonist, men at du tar retningslinjer og anbefalinger på alvor (som på ingen måte går på bekostning av å kunne leve et helt normalt, sunt og sosialt liv), og at du er motivert er det stående krav for et fruktbart samarbeid. Jeg jobber først og fremst med helt vanlige mosjonister i et stort spektere av aldere, men har gjennom årene både hatt og har flere toppidrettsutøvere på kundelisten. Toppidrettsutøverne jeg har jobbet med tilhører golf, ultraløp, håndball, styrkeløft og snowboard.
Jeg bruker de verktøyene jeg mener er best for å hjelpe deg til å nå målsettingene dine. Dyktige trenere må være «kameleoner» og tilpasse en hver anbefaling avhengig av hvem som er kunden og konteksten. For de fleste kundene jeg jobber med er det ingen tvil om at en stor del av treningen baseres på styrketrening i ulike former. For noen mer enn for andre. Fokus på baseøvelser og andre flerleddsøvleser kommer naturlig, men det kan for mange mål være vel så riktig med fokus på mye annet enn dette både hva gjelder øvelsesutvalg og treningsform. Det finnes ingen fast mal og et perfekt treningsprogram. Trening må individualiseres og settes i system avhengig av en rekke ulike faktorer. Noe av det som er viktigst er å tilpasse den totale treningsmengden som kroppen gjennomfører på ukentlig basis. Å ha en trener som tar dette på alvor bør du som kunde verdsette, og det er noe av det viktigste som gjøres for at du får individtilpasset oppfølging.

Hva som må tilpasses finner jeg først ut når du har svart på et omfattende spørreskjema og jeg har fått sett på praktiske/tekniske ferdigheter. Da lages en plan for veien videre.

Som trener er jeg opptatt av å legge opp til fleksible og bærekraftige løsninger og å etablere god grunnteknikk i øvelsene. Hva som er korrekt teknikk er imidlertid aldri klart før jeg faktisk får sett på teknikken. Teknikk i styrketrening er ikke A4 og det er viktig å anerkjenne. Det må tvert imot tilpasses i stor grad etter kroppsstruktur, skader, målsetting med øvelsen og mer. Du får din unike tekniske oppskrift for at du skal få optimal effekt av øktene som gjennomføres, og være klar til neste time i bedre og sterkere stand enn du var sist gang. Kanskje bør du ikke gjøre en øvelse slik du gjør den idag? Kanskje er det bare små justeringer som skal til for å ta prestasjonen til et nytt nivå? Kanskje er det nettopp de små justeringene som i det store og hele skaper en vesentlig forskjell for deg som allerede har mye erfaring? Kanskje må større endringer gjøres både med kostholdet og treningen?

Å jobbe med meg inkluderer seriøs og profesjonell håndtering av det som skal til for å nå ditt mål. Du får oppskriften på hva som skal til for å få til det som ønskes raskest og tryggest mulig. Treningsprogrammene er nøye planlagt og ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Det samme gjelder mulighetene for oppfølging enten du benytter deg av mine tjenester via webcoaching.no eller i stedlige PT-timer.

Etter enkle kostholdsråd fra Martin, har jeg også kvittet meg med noen kilo. Av alle undere er jeg fullstendig smertefri! Trening med Martin har fått meg ut av en ond sirkel, og gitt meg et stort fysisk og mentalt overskudd.- Jane Hallstrøm
PT-timene med Martin har gitt meg treningsgleden tilbake. Martin har fått meg til å mestre øvelser med tunge vekter som jeg aldri hadde trodd jeg skulle greie og det er kjempemotiverende- Ann Kristin Stamnestrø
Les flere referanser

Pakkeløsninger

«PT-timene med Martin har gitt meg treningsgleden tilbake. Martin har fått meg til å mestre øvelser med tunge vekter som jeg aldri hadde trodd jeg skulle greie og det er kjempemotiverende»

Pakkeløsning 1

11.500 ,-

Pakkeløsning 2

22.000 ,-