Vektreduksjon og vedlikehold – hvorfor er det så vanskelig, og hva er suksessfaktorene?

Dette foredraget gir deg god innsikt i evidensbaserte strategier, metoder og faktorer for vektreduksjon og vedlikehold av en sunn livsstil over tid

Foredraget har hovedvekt på ernæring, men med en kontinuerlig parallell diskurs rundt rollen og effekten ulike former for trening har i en «totalpakke» rettet mot tap av fettmasse. Dette inkluderer effektstørrelsene av utholdenhetstrening (intervalltrening og kontinuerlig arbeid på lavere intensitet) og styrketrening. Mange får til å gå ned i vekt, men få klarer å unngå vektoppgang og en negativ endring i livsstil etter noen få år. Det er mange grunner til dette; sosiale, psykologiske og metabolske. Derfor legges det i foredraget stor vekt på faktorer og strategier som må implementeres på en fornuftig måte for god etterlevelse og bærekraftig effekt. De siste årene har det kommet flere omfattende analyser innen temaet «vedlikehold» av vekt nettopp fordi det er så mange som ikke klarer dette. Foredraget gir deg innblikk i konkrete tiltak du kan bruke hos deg selv eller andre basert på forskingsbasert kunnskap.

Kunnskapen du får her er relevant for deg som jobber med trening og/eller kostholdsveiledening eller har stor egeninteresse og vil lære mer. Foredraget etterstreber å gi nyanserte svar og stimulere til resonnering og diskusjon rundt mange spørsmål, deriblant: Hva har hastighet på vekttap å si for langtidssuksess? Hvordan bør vi systematisk jobbe for å individtilpasse anbefalinger? Hvilke praktiske tiltak kan vi hente ut fra ny og spennende forskning innen trening og ernæring for å fremme bedre resultater? Hvordan håndtere og «troubleshoote» når progresjon flater ut? Hvordan skal vi forholde oss til de store individuelle forskjellene som finnes i respons av samme tiltak applisert på forskjellige personer?

EARLY BIRD PRIS (749 ,-) FREM TIL 17 DESEMBER
(250 kr rabatt)

Vektreduksjon og vedlikehold – hvorfor er det så vanskelig, og hva er suksessfaktorene? Oslo 17. januar kl 17-20

Klikk her for å registrer din plass
Påmeldinger er bindende

Hvem det passer for

PT’er, kostholdsveiledere, ernæringsfysiologer/andre fagpersoner med trenings/ernæringsbakgrunn eller interesse. Det legges stor vekt på en engasjerende, pedagogisk og forståelig presentasjon.

Kurstidspunkt og varighet

Foredraget avholdes i et konferanserom i Oslo sentrum, starter kl 17.00 og er ferdig kl 20.00

BONUS: Du får 3 måneders gratis tilgang, til Webcoaching.no med et gratis program («Gjennomtrent 1.0», «Crosstraining» eller «Powerbuilding») inkludert til en verdi av 899 kr!

BESTILL DIN PLASS

Vektreduksjon og vedlikehold – hvorfor er det så vanskelig, og hva er suksessfaktorene? Oslo 17. januar kl 17-20

Klikk her for å registrer din plass
Påmeldinger er bindende

Denne fagdagen skal gi deg

Bedre innsikt

Verktøy

Økt kompetanse

Utviklingsressurser

Har du spørsmål eller ønsker å melde på en større gjeng med deltakere? Send mail til martin@martinnorum.no