Webcoaching

Gjennom Webcoaching AS kan du inngå et samarbeid med meg – uansett hvor du måtte befinne deg

Webcoaching via webcoaching.no.

Alternativ 1: Oppfølging av både treningsprogram OG kosthold via webcoaching.no (inkluderer tilpasset treningsprogram og kostholdsoppfølging med kontinuerlige tilpasninger og dialog)

  • 3499 kroner per måned (ingen binding)

Alternativ 2: Oppfølging på kun treningsprogram ELLER kosthold via webcoaching.no (inkluderer tilpasset treningsprogram eller kostholdsoppfølging med kontinuerlige tilpasninger og dialog)

  • 2499 per måned (ingen binding)

Hva er det jeg får?

Mine tjenester inkluderer svært nøye tilpassede treningsprogrammer og kostholdsoppfølging med kontinuerlige tilpasninger og ubegrenset med dialog med meg underveis via chat-funksjonen på webcoaching og/eller mail.  Hvordan kan jeg tilpasse ting uten å ha møtt deg? Gjennom en detaljert anamnese/spørreskjema som jeg bruker i kartleggingsprosessen når du tar kontakt. Noen ganger trenger jeg en ekstra telefonsamtale og/eller noen oppfølgingsspørsmål i tillegg for å vite at ting blir så bra som mulig. Les mer om hva oppfølging innebærer under.


Kostholdsoppfølging (individtilpasses både for mosjonister og idrettsutøvere)

  • Nøye analyse av både makro og mikronæringsbehov, med råd for å gjøre ting enda bedre. Dette inkluderer anbefalinger om å øke eller redusere inntaket av spesifikke matvarer eller matvaregrupper for å møte energibehov, hydreringsbehov m.m. Enten helt generelt for vanlige personer eller veldig detaljert og til og med periodisert (der det er aktuelt) for idrettsutøvere.
  • Bedre mat- og ernæringskunnskap.
  • Innlæring av viktige strategier, tankesett og «triks» for å ha et fleksibelt, sunt og enklest mulig forhold til mat.
  • Retningslinjer og prioriteringsrekkefølge av hva som er viktigst når du skal forsøke å tilpasse matretter/måltider du trives med til å passe overordnede retningslinjer.
  • Illustrasjoner/eksempler på hvordan kostholdet kan se ut på treningsdager og hviledager. Dette er ikke «matplaner» med en fast mal for akkurat hvordan man skal spise, men eksempler på hvordan ting kan se ut for å treffe kalori og makronæringsanbefalinger.
  • Råd om eventuell trygg bruk av effektive kosttilskudd i ulike kontekster
  • Spørsmål og svar, og oppfølging basert på utviklingen.

Treningsprogrammering- og oppfølging (individtilpasses både for mosjonister og idrettsutøvere)

Treningsprogrammene  jeg lager justeres basert på fremgangen underveis, og de endres naturligvis etter hvert. Vi har løpende dialog på dette gjennom en ukentlig rapport du sender og hvor du får svar av meg. Du kan også filme deg selv når du trener relevante øvelser, få feedback på teknikk, stille spørsmål om hva som måtte være av interesse m.m. Treningsprogrammene og løpende ny faser vil i aller høyeste grad være tilpasset så godt det lar seg gjøre. Det vil si at en del «avanserte ting» som total treningsmengde, treningsmengde per økt (antall sett, reps, og vekter), frekvens (hvor ofte musklene trenes), øvelsesutvalg og mye mer er tilpasset så bra som det kan til ditt nivå. Det er sjelden de jeg følger opp har nytt program oftere enn hver 5-8 uke. Kanskje har du hørt at man bør bytte program hver fjerde uke? Det må ikke nødvendigvis være noe galt i det, men å ha dette som en standardregel er lite hensiktsmessig da det er smart å fortsette så lenge man har progresjon, og så lenge man bruker en fornuftig progresjonsmodell tar dette normalt sett betydelig lengre tid enn fire uker.

No bullshit – jeg holder det jeg lover og har lang erfaring med oppfølging
Jeg tar det å følge opp personer som ønsker min bistand på høyeste alvor enten det er via www.webcoaching.no eller via stedlige konsultasjoner. Å få oppfølging innen både trening og kosthold handler ikke om å gi ut en standard plan og si «lykke til», slik det dessverre har blitt vanlig blant de tusenvis av «nettcoacher» som finnes nå. Det er helt trist hvor mange som skriver «skreddersydd trenings og kostholdsprogram» som ikke burde smykke seg med å skrive det. Det er uansett så mye mer å ta hensyn til enn å gi ut en plan, og det handler om veiledning gjennom løpende dialog, og å lære vekk kunnskap som kan overføres til praksis og gi bærekraftig effekt. Ikke minst handler det om problemløsning. Dette har jeg mye erfaring med gjennom 7 år, og erfaringen inkluderer både helt vanlige mosjonister og idrettsutøvere (personer på topp nasjonalt og internasjonalt nivå i snowboard, sandvolleyball, golf, styrkeløft, håndball og crossfit).

Du kan stille spørsmål om ting du måtte lure på om trening, ernæring eller andre elementer som inngår i oppføgingen når som helst og så mye som helst. Normalt sett summeres de fleste spørsmål opp i den ukentlige rapporten du må sende meg. Således ønsker jeg at du som kunde ser på tjenestene mine som et produkt som inkluderer mer enn programmer og oppfølging. Du skal lære mer, forstå emner som er interessante for deg bedre og tilegne deg ny kunnskap!

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker oppfølging

Martin Norum

Mer informasjon
Webcoaching og Martin Norum har overskredet mine forventninger til gangs. Varierte programmer, som blir endret jevnt å trutt når kroppen trenger variasjon, veiledning og rådføring når som helst på døgnet og ikke minst gode holdninger som smitter. Jeg har lært at styrke og funksjonalitet er viktigst, og at estetikken blir en herlig bonus. Kunne ikke vært mer fornøyd!
Trine Kvalheim